Leren vloggen bij de HEMA?

Dat vloggen en vlogs populair zijn, hoeven we niet meer uit te leggen. Zoek een willekeurig onderwerp waar je interesse in hebt op Google en binnen een paar seconden kun je je hart ophalen. Ideaal toch?

Vloggers op YouTube

Uiteraard zijn er goede en minder goede vloggers, natuurtalenten maar ook vloggers die er opleidingen en/of trainingen voor gevolgd hebben.

Omdat niet iedereen een natuurtalent is, en eigenlijk iedereen wel tips en trucs kan gebruiken heeft de HEMA, in het kader van hun campagne voor het nieuwe schooljaar, een Vlog Academy opgericht voor jongeren van 11 tot 18 jaar.

In de HEMA winkels worden vlogstudios gebouwd, waar bekende YouTubers zoals BeautyNezz en Ponkers in Juli lessen zullen geven aan de jonge wannabee-vloggers.
Ontzettend leuk voor de vloggers in spé en een geweldig slimme reclame-campagne voor de schoolspullen van de HEMA, helemaal up to date!

Op de website van de Vlog Academy, kunnen vloggers zich opgeven en worden de komende weken de namen van de andere YouTube-docenten bekend gemaakt.

Wil jij ook leren vloggen en video’s maken,  maar val je buiten de doelgroep van de HEMA, dan kun je je natuurlijk altijd opgeven voor onze Smartphone Video Training!


Wil jij direct aan de slag met het maken van professionele video’s?

Wij hebben voor jou dé gratis checklist met 12 praktische tools. Zo kun jij meteen starten.

Download Checklist Tools

Over de schrijver
Over Anne Marie Hazenberg Anne Marie Hazenberg is een gepassioneerde foto- & videograaf en ondernemer. Altijd online en altijd aan het leren, want social media verandert immers continu. Anne Marie’s kennis leidde tot het oprichten van NewMediaBrains in 2006.Nadat ze sinds 1995 in de ICT sector aan de wieg van internet heeft gestaan. Zij heeft een fotografie trackrecord sinds 1986, een ICT trackrecord sinds 1995 en een TV (Hilversum) en Social Media trackrecord sinds 2006.Deze combinatie maakt dat zij alle benodigde disciplines op het hoogste niveau beheerst. De juiste ingrediënten voor de Smartphone Video & Linkedin Social Selling training die nodig zijn om de vaardigheden over te dragen.
Reactie plaatsen

Schrijf je in voor de wekelijkse vrijdag video vitamine

Elke week een gratis tip voor het maken van mooie video's met je smartphone
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we de tips naartoe sturen?
IK WIL DIE TIPS