arrow_drop_up arrow_drop_down

Leren vloggen bij de HEMA?

Dat vloggen en vlogs populair zijn, hoeven we niet meer uit te leggen. Zoek een willekeurig onderwerp waar je interesse in hebt op Google en binnen een paar seconden kun je je hart ophalen. Ideaal toch?

Vloggers op YouTube

Uiteraard zijn er goede en minder goede vloggers, natuurtalenten maar ook vloggers die er opleidingen en/of trainingen voor gevolgd hebben.

Omdat niet iedereen een natuurtalent is, en eigenlijk iedereen wel tips en trucs kan gebruiken heeft de HEMA, in het kader van hun campagne voor het nieuwe schooljaar, een Vlog Academy opgericht voor jongeren van 11 tot 18 jaar.

In de HEMA winkels worden vlogstudios gebouwd, waar bekende YouTubers zoals BeautyNezz en Ponkers in Juli lessen zullen geven aan de jonge wannabee-vloggers.
Ontzettend leuk voor de vloggers in spé en een geweldig slimme reclame-campagne voor de schoolspullen van de HEMA, helemaal up to date!

Op de website van de Vlog Academy, kunnen vloggers zich opgeven en worden de komende weken de namen van de andere YouTube-docenten bekend gemaakt.

Wil jij ook leren vloggen en video’s maken,  maar val je buiten de doelgroep van de HEMA, dan kun je je natuurlijk altijd opgeven voor onze Smartphone Video Training!

Reactie plaatsen