Wat klanten over ons zeggen

Smartphone Video Training

Anne Marie is een bevlogen en betrokken docent. Ze heeft mij enthousiast gemaakt om video in te zetten als communicatiemiddel! 
Referentie Lara Schoemaker
Lara Schoemaker

Huisstijladviseur bij Gemeente Rotterdam

Super toffe en handige cursus! je krijgt heel veel filmtips en tools en leert monteren, waardoor je zelf na enige oefening mooie producties kan maken!! Referentie Reinier de Groen

Reinier de Groen

Senior Jeugd bij Politie Nederland

Met aanstekelijk enthousiasme is Anne Marie in staat om je in één dag te leren filmen en monteren met je telefoon. Als wethouder heb ik veel aan de training gehad. Door de training is het gelukt om direct diverse vlogs te maken van de werkbezoeken die volgden in de weken erna. Een aanrader voor iedereen die via film en beeld wil gaan communiceren! 
Referentie Eveline Tijmstra

Eveline Tijmstra

Wethouder gemeente Purmerend

Klanten vertellen over de smartphone video training

Tijdens de workshop van Anne Marie heb ik in heel korte tijd geleerd hoe ik met mijn iPhone filmpjes kan maken en meteen, op de telefoon, kan bewerken.


Eigenlijk ben je binnen een halve dag een (bijna) volleerd vlogger. Zelfs het werken met een selfie-stick heeft door de training van Anne Marie opeens een positieve lading gekregen :) Aanrader! 
Referentie Resi Lankester

Resi Lankester

Freelance contentmanager Yoga Magazine

 Met de groep van circa 10 personen was er individuele begeleiding, er werden goede voorbeelden gebruikt om duidelijk te maken waar men op moet letten. Op alle niveau was er mogelijk om vragen te stellen, verder was er enthousiasme, ruimte voor vragen te stellen en ook vaart in het realiseren van een eind product. Na de cursusdag was het nog mogelijk om feedback te vragen hierop werd snel gereageerd.
Referentie Hans Bours

Hans Bours

Gebiedsnetwerker Centrum bij Gemeente Rotterdam

Hoog niveau, maar wel lekker praktisch. Hele nuttige training als je korte, boeiende filmpjes wil maken voor je online kanalen.


Trainer Annemarie is, buiten heel gezellig, ook deskundig en weet de materie begrijpelijk over te brengen. 

Referentie Yvonne Frederix-Verhoeven
Yvonne Frederix-Verhoeven

Communicatieadviseur Gemeente Gemert-Bakel

Eind 2016 heb ik de smartphone video training met Anne Marie in Rotterdam gevolgd. Op een dagje tijd leer je je eigen video op een stabiele manier te filmen en te monteren. Ook als je helemaal geen ervaring hebt.


De eerste video's van de deelnemers waren bluffend. Een aanrader dus voor diegene die snel, op een professionele manier maar zonder grote investeringen leuke korte filmpjes willen maken. 
Referentie Brigitte Grandjean

Brigitte Grandjean

Communication at Allianz Benelux

Praktisch, handig en leuk. Heb vertrouwen gekregen dat ook ik mooi gemonteerde filmpjes kan maken met de smartphone.


Annemarie was energieke training en liet ons precies zien wat de do's en dont's waren.Referentie Pieter Joosten
Pieter Joosten

CFO, Finance manager, Controller

De training die Anne Marie gaf was praktisch, inspirerend en toegepast.


Ik ging naar huis met een boost in mijn zelfvertrouwen en een tas vol ideeën en techniek. Altijd handig en altijd inzetbaar. Al is maar omdat je ook zonder camera al in videobeelden naar de wereld om je heen leert kijken! 

Referentie Jacobien Vermande
Jacobien Vermande

Trainer, visueel facillitator

Leuke, compacte training van 1 dag. Helemaal genoeg om er effectief mee aan de slag te gaan.


Enthousiaste en energieke trainer die ook naderhand nog wel beschikbaar was voor wat korte vragen. Goede intake ook. Referentie Jacomien Pot

Jacomien Pot

Communicatieprofessional bij de LMS

Anne Marie is: enthousiast, deskundig, gedreven en innovatief. Ondanks de grote van de groep, Anne Marie besteed aandacht aan ieder individu.


Zij legt alles duidelijk en laat cursisten direct alles het toepassen/ ervaren. Verder innoveert ze met nieuwe technieken en apparaten.
Referentie Alma Musinovic
Alma Musinovic

Senior Strateeg Stadsmarketing 

bij Gemeente Rotterdam

Voorbereiding van trainer is perfect, goed ingelezen. Training heeft theorie en daarnaast veel tijd voor 'het doen'. Erg prettig en zeer leerzaam.


Ook na de training is Anne Marie bereid om je op weg te helpen, antwoorden te geven op jouw vragen en goed bereikbaar. Perfect. 
Referentie Cynthia Veltenaar
Cynthia Veltenaar

Commerciële Binnendienst bij 

Samenwerking Glasverzekering Opstarten

Referentie Ment Kuiper
Toptraining. In een dag geleerd om van doelstelling van de video via script, opnames, editing naar een video te komen. En natuurlijk alle andere aspecten er om heen zoals briefing, debriefing, verschillende camera's, software et cetera.
Ment Kuiper

Incompany & Innovatie Manager bij SCHAAL+

Referenties Zakelijke Markt

B2B – B2C – Non-Profit en 1:1

Een dag die begon als een achtbaan en die vervolgens tot einde dag, volledig, zeer leerzaam en goed ingericht is. 
Hilco Knol, directie Knol Cleaning Solutions


LinkedIn Training

De linked-in training van Anne Marie is TOP! Ik heb in een halve dag 1-op-1 met haar ontzettend veel geleerd over linked-in. Wat ik vooral heel fijn vind is dat ze heel goede handvatten aanreikt om praktisch met linked-in om te gaan. Wat is handig, wat niet, hoe werkt het met je sociale gezicht op lined-in....


Aan het eind heb ik een handige naslag gekregen en een 20min "to do" lijstje. Nu kan ik een paar keer per week in 20min precies doen wat effectief is. Wel zo fijn zolang er maar 24uur in een dag zit :-)


En last but not least, ze is ook nog eens een fijn mens om mee te werken, open, eerlijk en een vrolijke persoonlijkheid.  
Referentie Randy van Uffelen
Randy van Uffelen


Interim Business Controller
Anne Marie is een deskundige trainer, die mij een stuk verder heeft geholpen met het professioneel gebruiken van LinkedIn.


Het was heel plezierig dat ze zich vooraf goed verdiept had in mijn LI-profiel, waardoor ze mij zowel schriftelijk als tijdens de training van gerichte feedback kon voorzien. Bij deze juf zit ik graag in de schoolbank. 


Referentie Jerimi van Laar
Jerimi van Laar


Secretaris College van Bestuur 
De LinkedIn training van Anne Marie heb ik positief ervaren, een nuttige dag. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is het verbeteren van mijn profiel op LinkedIn, waar we direct mee aan de slag zijn gegaan en met vele nuttige tips.


Aan het eind van de dag was mijn profiel een heel stuk opgeknapt! Het was best een drukke dag, gelukkig was de groep niet al te groot. Ik heb veel hits gehad van mensen die mijn profiel hebben bekeken, waaronder recruiters.


Nu ben ik bijna zover dat ik een nieuw contract kan tekenen, hopelijk deze week, waarbij ik zeker het gevoel heb dat een goed LinkedIn profiel hierbij heeft geholpen. 
Referentie Martin van Beelen
Martin van Beelen, 


Manager Operations at Boskalis Offshore Energy 
Anne Marie heeft mij verder getraind in LinkedIn. Ik gebruik LinkedIn al langere tijd en heb in die tijd een redelijk breed netwerk op kunnen bouwen.


Anne Marie heeft mij allerlei technieken bijgebracht waarmee ik op een veel actievere manier gebruik kan maken van mijn connecties in LinkedIn. Bijvoorbeeld door middel van smart searches om nieuwe relevante contacten te vinden. Voor mij is dit relevant omdat ik mij aan het oriënteren ben op een nieuwe uitdaging in de renewables, waarbij ik op zoek ben naar verbindingen met mijn bestaande netwerk.


De training was intensief, maar op de manier waarop Anne Marie dit deed, zat er ook veel ontspanning en fun in. Referentie Sipke Schuurmans
Sipke Schuurmans


Mgt of Large Capital Projects 
In de training bij BOS Academie heeft Anne Marie mij geholpen met het personaliseren van mijn LinkedIn profiel. Ze heeft in haar voorbereiding al aandacht besteed aan de individuele verbeterpunten. Hierdoor sloot haar aanpak goed aan op de groep en de verschillende niveaus.


Vooral de concrete verbeterpunten voor specifieke items zorgde voor direct resultaat. De verandering in mijn profiel heeft mij beter zichtbaar gemaakt. Mijn LinkedIn is persoonlijk en ik weet mijn onderscheidend vermogen te presenteren en in mijn voordeel te gebruiken.


Ook na de training was Anne Marie bereidwillig om mij te helpen. Als trainer deskundig maar vooral als persoon is ze oprecht geïnteresseerd en heeft ze passie voor haar vak! 
Referentie Kelly Jagers
Kelly Jagers


Sales Executive
Twee keer heb ik deelgenomen aan de training Slim omgaan met LinkedIn, gegeven door Anne Marie. In eerste instantie geloofde ik niet dat je online ook kunt netwerken. Nu ben ik overtuigd!


Anne Marie heeft mij geleerd hoe ik LinkedIn kan inzetten om mijn 'digitale' netwerk te vergroten en informatie met mensen kan uitwisselen.


Anne Marie geeft op een vrolijke en duidelijke manier haar tips en trucs weg, daarnaast denkt ze ook nog mee hoe je jouw ideeën in de praktijk vorm kunt geven. Daarbij deelt ze graag haar netwerk.


Ze heeft het vermogen elke deelnemer binnen een paar minuten in hun kracht te zetten. Dankjewel dat ik twee keer mee mocht doen .


Referentie Joosje Machielse
Joosje Machielse


Leraar basisonderwijs 
Vandaag een training LinkedIn gehad van Anne Marie en door de kleine groep is er veel aandacht voor de persoonlijke inrichting van je profiel en andere handigheden.


Ook als je een bedrijf hebt, kun je met behulp van Anne Marie LinkedIn zodanig inrichten dat je wél op moét vallen.


Bedankt voor de leerzame dag! 


Referentie Ruud Mandos
Ruud Mandos

Medewerker Huurzaken bij Woonstad Rotterdam 

Een goede training met persoonlijke voorbereiding (hoe ziet je linkedin profiel er nu uit en wat valt op?), persoonlijke verbeteringen en folow-up (handboek e.d.).


Anne Marie past zich goed aan het verschil in ervaring van de cursisten en weet complexe zaken goed uit te leggen in praktische tips. Ik ben benieuwd wat mijn social selling index gaat doen? 


Referentie Michiel van Hattem

Michiel van Hattem,

Director Double Healix 


Anne Marie is een kanjer op haar vakgebied. Met ongeëvenaarde passie en bevlogenheid wil zij het beste uit haar zelf halen en haar klanten profiteren daar maximaal van.


Haar inzichten op social media zijn erg wenselijk en bovendien erg interessant voor veel bedrijven. Het mooie van Anne Marie is dat ze door zichzelf te zijn zo ontzettend veel voor anderen kan betekenen! 
Referentie Chris Slappendel
Chris Slappendel 

Entrepreneur. TEDx speaker

Referentie Remco Bron
Anne Marie has an almost unstoppable drive to succeed combined with an enormous amount of energy. This makes her incredibly successful at what she sets her sights while she still remains a pleasure to work with. She is meticulous, professional and goal oriented while still keeping eye for the big picture. Working with Anne Marie feels almost like a privilege and I would recommend her work and attitude to anyone without a doubt. 
Remco Bron

Founder/CCO Resono

Als je tevreden bent over één van onze trainingen, dan zou je ons helpen door een persoonlijke review te geven op Google.