Online Video Productie

Online Video Productie

Video helpt in het (online) beslissingsproces!

Online Video Productie Anne Marie Hazenberg

Online Video Productie

    Video als content vorm zijn voor bedrijven, merken, mensen een middel om de plakfactor van een bepaalde boodschap te vergroten. Met video content op de online communicatie kanalen bereik je tegenwoordig ook de meeste mensen in een korte tijd. Belangrijk onderdeel dus ook om video productie mee te nemen in je marketing- en communicatieplannen.

    Met de geavanceerde smartphones tegenwoordig kan je in je eigen werkomgeving vrij snel, goedkoop, effectief én authentiek video content maken. Wil jij deze skills leren of verbeteren, check dan in op onze Smartphone video training.

    In enkele gevallen voor onze relaties helpen wij mee bij het produceren van een professionele video. Het produceren van professionele video is geen hoofdfocus van NewMediaBrains. 

     

    We doen het graag omdat we jarenlange ervaring hebben in het vak, én vaak vergaande kennis van de klantprocessen intern, én omdat we het stiekem wel heel leuk vinden om professionele video’s te produceren. Zo rollen er elk jaar wel een paar producties van de band.   

Voorbeelden van onze producties

 

Communicatie rondom HRM

 

Communicatie rondom bedrijfsleven, onderwijs en overheid (de grootste arbeidstekorten van Nederland) 

 

Communicatie 

Testimonial investeren in de regio 

 

Communicatie – verborgen kampioenen – bedrijf in beeld  

 

Communicatie rondom voorlichting dierenwelzijn (paarden) 

Meer werk van NewMediaBrains zien? Check ons YouTube kanaal


Anne Marie Hazenberg

Interesse in video productie?

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Focus Online Succes

Waarom is onze focus 100% gericht op jouw online succes?

Iedereen zou onbeperkt moeten kunnen leren van de beste mensen uit het vak Online Media. Praktisch en doeltreffend kennis overdracht door een onafhankelijk bron. Sharing = caring, bespaar veel tijd en laat je leiden om de valkuilen heen. 


Dat is het ultieme doel van NewMediaBrains, sinds 2006 een gevestigde naam, die staat voor kwaliteit, efficiëntie en resultaatgericht. Om van jou en jouw organisatie een online ster te maken. Lees op de pagina Over Ons meer over oprichter en trainer Anne Marie Hazenberg.


Binnen de wereld van online heeft NewMediaBrains de focus gelegd op Social Selling met Linkedin (haal alles uit je gratis accounts) en Videomarketing, leer filmen met je smartphone. Maak in een handomdraai nette video’s voor de verschillende social media kanalen. Elk kanaal heeft zo weer zijn eigen specifieke kenmerken en technieken. Doordat wij zijn meegegroeid vanaf allereerste het begin van social media, zijn er weinig geheimen en delen wij onze kennis graag met jou!


Inzicht & kennis leiden dan tot efficiënt doen.