Social Media Strategie

Social Media Strategie

De online route naar succes

De TOOL is nooit het DOEL!

Online Routeplanner Social Media

Social Media Strategie nodig?

  Dure consultancy is niet nodig is om de beste Online Route te vinden. Deze interactieve Infographic helpt jou om zelf in 5 stappen de juiste keuzes maken en heb je grip op online strategie en je conversie wensen. NewMediaBrains geeft via deze Online Route Map de effectieve handvatten.

   

  Sinds 2006 adviseren en coachen wij een diversiteit aan bedrijven en instellingen op het effectief en efficiënt opzetten van een passende social media strategie. Keuzes maken via social media is makkelijk, mits je de juiste route kent. 

Online Professional NewMediaBrains Certified

ROI – Return on investment 

Veel bedrijven zijn zodra ze met social media beginnen meteen de weg al kwijt. Ze verliezen tijd, geld en soms ook reputatie bij het kiezen van de verkeerde route. Voorbereiding en weloverwogen keuzes maken is de belangrijkste eerste stap. Omdat de kennis over de diversiteit van het online landschap ontbreekt is men zich niet bewust van de effecten van de genomen stappen. Zeker niet als je ziet dat veel al stap 4 – we gaan Twitteren / Instagrammen / Facebooken etc.) de eerste stap is die men zet. Herkenbaar? 

 

Er is veel mogelijk. Je ziet vaak bij organisaties “of ze doen niets of ze doen alles, maar zelden met een plan”. Hier schaduwt de grootste valkuil, het gebruik van sociale media is gratis dus we doen maar wat, aan de slag zonder plan. Tijd is uiteindelijk ook geld en verkeerde routes kan kapitalen kosten.

Anne Marie Hazenberg

Onze ervaring

Anne Marie Hazenberg heeft aan de wieg gestaan van de wereld van social media in 2005. Vanaf het ontstaan van Linkedin, Twitter, Facebook, YouTube (wij geloofden toen nog in HYVES J ), is zij betrokken geweest bij de opeenvolgende innovaties. 


Continue met je neus boven op alle innovatie heeft  vooral veel inzicht gegeven over hoe je je online route het beste praktisch kunt inrichten. 

 • Waar let je op? 
 • Welke vragen en eisen stel je?  
 • M.b.t. welke activiteiten kan je besluiten niet alles zelf te willen doen?
 • En H O E dan verder?
Logo NewMediaBrains

Als gevolg hiervan kreeg NewMediaBrains steeds vaker de vraag, naast training, kan je de social media ook voor ons DOEN? Het resultaat van deze vraag werd de oprichting van een van de eerste Social Media Buro’s van Rotterdam. Het werd een 2e bedrijf naast NewMediaBrains.

Nadat Anne Marie 7 jaar lang aan de leiding van dit bedrijf heeft gestaan heeft ze besloten dat het ‘uitbesteden’ van social media vaak niet de beste stap is en heel vaak niet tot het gewenste resultaat leidt. Ondertussen hebben we binnen NewMediaBrains alle mogelijke scenario’s voorbij zien komen en mag JIJ ongelimiteerd profiteren van deze kennis. 

Online Route Social Media

Wat levert het jou op?

Als jij ongelimiteerd profiteert van deze kennis  dan kan jij jouw Online Route tot Succes het beste inrichten en heb je inzicht wie de beste partners om je heen zijn daar waar je activiteiten zou willen uitbesteden. Hiermee beperk je het risico op miskoop of het risico van te veel geld uitgeven voor weinig resultaat. 

 

NewMediaBrains is met geen enkel ander buro commercieel verbonden. Onze ambitie is om jou te helpen met de meeste effectieve route zonder sturing op een specifieke partij. Uiteraard hebben wij wel voorkeuren o.b.v. goede resultaten. Deze ervaring en achtergronden delen wij graag maar het blijft altijd de keus van JOU voor wie je kiest op welke moment op jouw Online Route naar Succes. Openheid, eerlijkheid en transparantie zijn bij ons gegarandeerd.

Sharing = Caring is ons motto. Heel veel online succes toegewenst!

Social Media Strategie nodig?

Online aanbod a € 345 voor een duwtje in de rug zodat je gelijk de wind in de goede zeilen hebt.

Wat krijg je voor € 345 excl. BTW?

 • De Online route map – in 5 stappen naar online succes + toelichting op maat!

 • Een handig Online Conversie Schema

 • Social Media Guidelines toegepast op jouw organisatie 

 • Template Content Kalender & Online Ecosysteem 

 • 1 uur consult Met Anne Marie Hazenberg (via conference call, skype, zoom)

 • Een draft format in word doc voor het efficiënt opzetten van je plan

 • 1x review ronde waarbij je plan door ons voorzien wordt van comments en advies.

Focus Online Succes

Waarom is onze focus 100% gericht op jouw online succes?

Iedereen zou onbeperkt moeten kunnen leren van de beste mensen uit het vak Online Media. Praktisch en doeltreffend kennis overdracht door een onafhankelijk bron. Sharing = caring, bespaar veel tijd en laat je leiden om de valkuilen heen. 


Dat is het ultieme doel van NewMediaBrains, sinds 2006 een gevestigde naam, die staat voor kwaliteit, efficiëntie en resultaatgericht. Om van jou en jouw organisatie een online ster te maken. Lees op de pagina Over Ons meer over oprichter en trainer Anne Marie Hazenberg.


Binnen de wereld van online heeft NewMediaBrains de focus gelegd op Social Selling met Linkedin (haal alles uit je gratis accounts) en Videomarketing, leer filmen met je smartphone. Maak in een handomdraai nette video’s voor de verschillende social media kanalen. Elk kanaal heeft zo weer zijn eigen specifieke kenmerken en technieken. Doordat wij zijn meegegroeid vanaf allereerste het begin van social media, zijn er weinig geheimen en delen wij onze kennis graag met jou!


Inzicht & kennis leiden dan tot efficiënt doen.