Koffer selfiesticks Smartphone Videotraining

Over ons

Het rode koffertje met selfiesticks heeft sinds 2016 door Nederland meer dan 7.500 kilometer afgelegd...

Ons doel

We helpen je de volgende stap te maken binnen de wereld van online marketing en communicatie. Stappen die voor de hand liggen en met moderne technologie mogelijk zijn, waarmee jij de basis van jouw online communicatie effectief en eigentijds kan versterken.

Wie is Anne Marie Hazenberg?

Anne Marie Hazenberg is een gepassioneerde foto- & videograaf en ondernemer. Altijd online en altijd aan het leren, want social media verandert immers continu. Anne Marie’s kennis leidde tot het oprichten van NewMediaBrains in 2006. Nadat ze sinds 1995 in de ICT sector aan de wieg van internet heeft gestaan.

Zij heeft een fotografie trackrecord sinds 1986, een ICT trackrecord sinds 1995 en een TV (Hilversum) en Social Media trackrecord sinds 2006. 

Deze combinatie maakt dat zij alle benodigde disciplines op het hoogste niveau beheerst. De juiste ingedienten  voor de Smartphone Video & Linkedin Social Selling training die nodig zijn om de vaardigheden over te dragen. 

Zo haalt de cursist in 1 dag ALTIJD het maximale uit de training en uit zichzelf!

Anne Marie Hazenberg

Anne Marie leert zelf ook graag van de beste mensen uit het vak, om inspiratie te geven én te ontvangen. De ontwikkelingen binnen het vakgebied van online gaan zo snel dat het onmogelijk is om alles zelf uit te vinden. Het is ook veel leuker om samen met collega’s uit het vak die ontdekkingsreis te doen. Samen delen wordt zo al snel samen vermenigvuldigen. 

Zij vindt het belangrijk om als eerste op de hoogte zijn van de laatste innovaties en vooruit te kunnen kijken met als doel binnen de trainingen en coaching sessies de beste adviezen te kunnen geven.

Waar haalt Anne Marie haar kennis vandaan?

Om zelf bij te blijven is Anne Marie 5 jaar op rij (2014 – 2018) afgereisd naar Austin – Texas om daar het congres SXSW Interactive bij te wonen. Alle grote namen, start-ups, bekende en onbekende Techbedrijven, inspirators, ondernemers, developers, consultants, trainers, investeerders, politicy, vele celebrities en zelfs een Grumpy Cat  komen daar bij een om elkaar te inspireren en met elkaar in gesprek te gaan. 


In 2015 stond Anne Marie zo ook onverwachts oog in oog met Grumpy Cat toen ze op straat voorbij liep onderweg naar een keynote in een locatie om de hoek. 

Er stonden werkelijk D U I Z E N D E N  mensen al U R E N in de rij om met deze kat te ontmoeten en hoopten ermee op de foto te gaan zodat ze daarmee op social media konden pronken. In ons YouTube kanaal vind je het hele filmpje.


Vanaf 2018 – 2019 ligt haar focus meer op Online Video, Online Strategie en Social Selling. Op alle online kanalen is video inmiddels de belangrijkste contentvorm. En ligt daar de focus van NewMediaBrains. Om bij te blijven op dit vakgebied volgt Anne Marie jaarlijks in Nederland én buitenland diverse congressen op het gebied Video Marketing – SmartPhoneVideo. 

En is ze actief binnen een netwerk van “MOJO’s”. Professionals uit het vak van TV, Media & Journalistiek. Een wereld waarbij van de professionals uit de journalistieke wereld steeds meer gevraagd wordt. In kennis én doen! Een journalist is tegenwoordig naast zijn vak als verslaggever, ook cameraman/vrouw, geluidstechnicus, editor en online distributie specialist in één…  

Deze wereld is heel erg SmartPhoneProductie focust. En dat past heel goed in het focus gebied waar NewMediaBrains als sinds 2006 haar klanten in adviseert & traint.

Onze trainingen

Smartphone Video Training Selfiestick

Smartphone Video Training

LinkedIn Social Selling

LinkedIn Social Selling

Iedereen zou onbeperkt moeten kunnen leren van de beste mensen uit het vak Online Media, praktisch en doeltreffend kennis op doen vanuit een onafhankelijk bron.

NewMediaBrains staat voor kwaliteit, efficiëntie en resultaatgerichte inzet van Online Media in de breedste zin des woords.

Video Training Smartphone

Wil jij ook leren hoe je video's maakt met je smartphone?

Ben jij er klaar voor om...

  • Meer zelfvertrouwen te krijgen bij het opnemen van video's?
  • Hoe je in enkele eenvoudige stappen professionele video's kan opnemen?
  • Hoe je beeld & geluid gebruikt in je video en dit professioneel monteert?
  • De skills te leren hoe jij snel en eenvoudig een knappe video maakt?

    Download dan nu de gratis checklist met 12 praktische tools om direct te starten.
Online Succes Smartphone Video Training

Waarom is onze focus 100% gericht op jouw online succes?

Iedereen zou onbeperkt moeten kunnen leren van de beste mensen uit het vak Online Media. Praktisch en doeltreffend kennis overdracht door een onafhankelijk bron. Sharing = caring, bespaar veel tijd en laat je leiden om de valkuilen heen. 


Dat is het ultieme doel van NewMediaBrains, sinds 2006 een gevestigde naam, die staat voor kwaliteit, efficiëntie en resultaatgericht. Om van jou en jouw organisatie een online ster te maken.


Binnen de wereld van online heeft NewMediaBrains de focus gelegd op Social Selling met Linkedin (haal alles uit je gratis accounts) en Videomarketing, leer filmen met je smartphone. Maak in een handomdraai nette video’s voor de verschillende social media kanalen. Elk kanaal heeft zo weer zijn eigen specifieke kenmerken en technieken. Doordat wij zijn meegegroeid vanaf allereerste het begin van social media, zijn er weinig geheimen en delen wij onze kennis graag met jou!

Inzicht & kennis leiden dan tot efficiënt doen.