SmartphoneVideo 'doe'  training
nu ook online!

Maak mooie video's met je smartphone.

9,1

beoordeeld door Springest

10.000+

cursisten getraind en gecoacht

100%

focus op jouw leerdoelen

In slechts 3 x 2 uur online leer jij hoe je knappe video’s maakt met je smartphone! 

Smartphone Video's

Herkenbaar?

 Je zou ook wel zulke mooie, PAKKENDE video's willen maken. Je ziet het anderen doen om je heen... Realiseer je dat JIJ alle benodigde apparatuur AL IN HUIS HEBT ✔Het is ook écht niet ingewikkeld om een knappe video te maken: JIJ kan dit met je smartphone!  

Alles wat je nodig hebt is: 6 uurtjes - die smartphone (iPhone/Android) en de ZIN OM TE LEREN.

Je kan NU onze Smartphone Video "DOE" Training ook ONLINE volgen. Met je afdeling, je hele bedrijf, of met een groep vrienden/familie! In slechts 6 uur, verdeeld over 3 dagen, leer jij hoe je knappe video’s maakt met je smartphone! Hoe leuk is dat?  

Anne Marie Hazenberg Smartphone Video

Anne Marie vertelt...

Onlangs heb ik mijn eendaagse LIVE training - knappe filmpjes maken met je smartphone - online mogen geven. Een groep mensen die allemaal op zoek zijn naar een andere werkomgeving. Ze hadden géén ervaring met video’s maken en hadden ook niet zoveel zin in vloggen 🥺 ZO HEB IK ZE HET LIEFST!!!

Ik heb het liefst cursisten die heel kritisch zijn en eigenlijk twijfelen of het wat voor hen is. Maar wel iets willen leren.... Mensen die bewust willen leren en af & toe een beetje dwarsliggen. Geen JA knikkers dus.


“Dwarsliggers houden de rails recht” 


Zo gezegd, zo gedaan! Ik was verrast hoe het mij gelukt is deze behoorlijk interactieve & fysieke ‘DOE’ training op hetzelfde niveau online te organiseren.

Ons online klaslokaal (zie foto)

De eerste online versie van deze training heeft van onze deelnemers 

een DIKKE 8 gekregen 

Een greep uit de vele reacties die ik na de online training kreeg

"Ik vond het een heel leuke en zeker nuttige training! Voor de toekomst essentieel; video content. Samen creëren en van elkaar leren. Mijn eerste video is af. Nog veel te verbeteren maar voor nu tevreden met het resultaat.”
- André -


 Ik ging er met gestrekt been in, want VLOGGEN, wat een onzin.... maar ik kreeg er LOL in, zie de toegevoegde waarde van video-content. Nu ga ik helemaal los 🎬
- Lieke -“Het was een enorm leuke reis om te maken met Anne Marie. Ik heb genoten van haar drive om ins het volgen bij Tre brengen. En ik heb zelfs mijn eerste film(pre) gemaakt. Het smaakt naar mee…..veel dank voor je enthousiasme, kennis en kunde.”
- Yvette -

 “Hartelijk dank voor jouw praktische en inspirerende webinar. Ongelooflijk wat je met je smartphone en een montage app kunt bereiken. Ik ga er mee aan de slag. Ik vond jouw tips om met eenvoudige middelen leuke resultaten te bereiken. TOP!”
- Rob -

“Hartstikke bedankt voor de leerzame 3 leuke webinars die je afgelopen 3 dagen over Vloggen hebt gegeven. Veel van op gestoken, daar kan ik wat mee. Je duidelijke uitleg en enthousiasme werken heel aanstekelijk”
- Elisa -


 "Het was heel goed te volgen. Enige wat miste was persoonlijk contact. Superleuk gegeven en heel waardevol voor mijn vak. Ik ben (eindelijk) om voor wat betreft VLOGGEN. Het smaakt zelfs naar meer …..“ - Bianca -


Bekijk deze video

Mensen van werk naar (ander) werk helpen, een pakkende authentieke video helpt daarbij!

Wat levert deze online Smartphone Video Training je op?

  • Praktische vaardigheden: hoe maak je snel en eenvoudig een mooie video waarmee je professioneel voor de dag kunt komen?

  • Je bent over de VLOG drempel heen geholpen (als je die drempel hebt)

  • Inzicht in slimme werkvolgorde en hoe word je "altijd shooting ready”

  • Einde van de online training heb jij je 1e zelfgemaakte video productie gereed voor presentatie

Een sfeerimpressie

Echt waar! Iedereen kan het leren ✅

Smartphone video vlog

Wat kost de online Smartphone Video Training?

De Smartphone Video Training online volgen is mogelijk vanaf € 1.997,- excl. btw.

De kosten voor de online training zijn afhankelijk van het totaal aantal deelnemers en de leerdoelstellingen van de groep. Neem contact met ons op als je meer informatie wilt over welk scenario het beste past op jouw behoefte.

Bekijk deze video

van Ment Kuiper van Schaal X over de in-company video training via ZOOM 

Anne Marie Hazenberg

Wie is Anne Marie Hazenberg?

Anne Marie Hazenberg is een gepassioneerde foto- & videograaf en ondernemer. Altijd online en altijd aan het leren, want social media verandert immers continu. Anne Marie’s kennis leidde tot het oprichten van NewMediaBrains in 2006.

Nadat ze sinds 1995 in de ICT sector aan de wieg van internet heeft gestaan. Zij heeft een fotografie trackrecord sinds 1986, een ICT trackrecord sinds 1995 en een TV (Hilversum) en Social Media trackrecord sinds 2006.

Deze combinatie maakt dat zij alle benodigde disciplines op het hoogste niveau beheerst. De juiste ingrediënten voor de Smartphone Video & Linkedin Social Selling training die nodig zijn om de vaardigheden over te dragen.

Zo haalt de cursist ALTIJD het maximale uit de training en uit zichzelf!

Toch liever een LIVE training op locatie? 

Ook dat is mogelijk! 
Header Smartphone Video Training

Waarom is onze focus 100% gericht op jouw online succes?

Iedereen zou onbeperkt moeten kunnen leren van de beste mensen uit het vak Online Media. Praktisch en doeltreffend kennis overdracht door een onafhankelijk bron. Sharing = caring, bespaar veel tijd en laat je leiden om de valkuilen heen. 


Dat is het ultieme doel van NewMediaBrains, sinds 2006 een gevestigde naam, die staat voor kwaliteit, efficiëntie en resultaatgericht. Om van jou en jouw organisatie een online ster te maken. Lees op de pagina Over Ons meer over oprichter en trainer Anne Marie Hazenberg.


Binnen de wereld van online heeft NewMediaBrains de focus gelegd op Social Selling met Linkedin (haal alles uit je gratis accounts) en Videomarketing, leer filmen met je smartphone. Maak in een handomdraai nette video’s voor de verschillende social media kanalen. Elk kanaal heeft zo weer zijn eigen specifieke kenmerken en technieken. Doordat wij zijn meegegroeid vanaf allereerste het begin van social media, zijn er weinig geheimen en delen wij onze kennis graag met jou!


Inzicht & kennis leiden dan tot efficiënt doen.