Facebook omslagvideo

Facebook omslagvideo – heb jij er al één?

Als er één ding zeker is, dan is het dat de mensen achter Facebook niet stil zitten. Mark Zuckerberg en zijn team zijn druk bezig om het platform steeds een beetje aan te passen, waardoor Facebook interessant en vernieuwend blijft. Zo bestaat het al een poosje, de Facebook omslagvideo! Heb jij er al één?

Waren het vroeger de live-functie en de reactieknoppen waar Facebook mee op de proppen kwam, de omslagvideo zorgt voor nieuw elan op het populaire social medianetwerk ter wereld. De omslagfoto is in de interface losgemaakt van de profielfoto en heeft hierdoor een prominentere plaats.

De omslagvideo is bijzonder goed geschikt om jouw bedrijf, dienst, organisatie of event te introduceren aan de bezoekers van je Facebookpagina. Ook een leuke optie:  op een ludieke manier vragen of de bezoeker je Facebookpagina wil liken!

Het mag geen geheim zijn dat video hot is en alleen maar (nóg) populairder zal worden. Wil jij jouw pagina ook voorzien van een kekke video? Ik help je graag bij het filmen, monteren en eventueel plaatsen!

Online Video Productie

Video als content vorm zijn voor bedrijven, merken, mensen een middel om de plakfactor van een bepaalde boodschap te vergroten. Met video content op de online communicatie kanalen bereik je tegenwoordig ook de meeste mensen in een korte tijd. Belangrijk onderdeel dus ook om video productie mee te nemen in je marketing- en communicatieplannen.

Met de geavanceerde smartphones tegenwoordig kan je in je eigen werkomgeving vrij snel, goedkoop, effectief én authentiek video content maken. Wil jij deze skills leren of verbeteren, check dan in op onze Smartphone video training.

In enkele gevallen voor onze relaties helpen wij mee bij het produceren van een professionele video. Het produceren van professionele video is geen hoofdfocus van NewMediaBrains.

We doen het graag omdat we jarenlange ervaring hebben in het vak, én vaak vergaande kennis van de klantprocessen intern, én omdat we het stiekem wel heel leuk vinden om professionele video’s te produceren. Zo rollen er elk jaar wel een paar producties van de band.

Interesse in video productie?

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Video productie voor facebook omslagvideo

Video productie Anne Marie Hazenberg

Over de schrijver
Over Anne Marie Hazenberg Anne Marie Hazenberg is een gepassioneerde foto- & videograaf en ondernemer. Altijd online en altijd aan het leren, want social media verandert immers continu. Anne Marie’s kennis leidde tot het oprichten van NewMediaBrains in 2006.Nadat ze sinds 1995 in de ICT sector aan de wieg van internet heeft gestaan. Zij heeft een fotografie trackrecord sinds 1986, een ICT trackrecord sinds 1995 en een TV (Hilversum) en Social Media trackrecord sinds 2006.Deze combinatie maakt dat zij alle benodigde disciplines op het hoogste niveau beheerst. De juiste ingrediënten voor de Smartphone Video & Linkedin Social Selling training die nodig zijn om de vaardigheden over te dragen.
Reactie plaatsen

Schrijf je in voor de wekelijkse vrijdag video vitamine

Elke week een gratis tip voor het maken van mooie video's met je smartphone
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we de tips naartoe sturen?
IK WIL DIE TIPS