Boost je online video's met deze 4 extra tips! 

Boost je online video's met deze 4 extra tips!

Boost je online video’s met deze 4 extra tips! 

In mijn vorige blogpost gaf ik 4 tips hoe je kunt beginnen met het promoten van korte, online video’s voor je bedrijf/organisatie.  Kijken waar je doelgroep online aanwezig is, nuttig informatie en durven tips & trucs te delen. Een video met een persoonlijke insteek door bijvoorbeeld een ‘achter de schermen’ filmpje en vooral: hou het kort en to the point. Boost je online video’s!

Er is nog meer om rekening mee te houden. Daarom heb ik nog 4 tips voor jou! Boost je online video’s met deze tips.

 • Durf jezelf te presenteren als onderscheidend, vraag klanten om mee te werken aan een kort interview over jouw product/dienst. Dit staat niet alleen professioneel, het maakt je ook nog eens heel erg geloofwaardig.
 • Wees een beetje speels zo af en toe. Het hoeft zeker niet allemaal stijf en plechtig. Humor, we houden er allemaal van. Kijk uiteraard wel uit dat je niet platvloers of beledigend overkomt, hou het netjes. Lollig mag, maar probeer niet de lolbroek uit te hangen.
 • Originaliteit is ook een must. Natuurlijk kun je je laten inspireren door wat grote merken doen in hun video’s, maar ga ze niet nadoen of kopiëren, daar creëer je dan juist weer geen fans mee.
 • Zoek eens een onderwerp wat niets met je bedrijf of product te maken heeft, maar wat wel iets is wat leeft in jouw doelgroep. Zo toon je aan dat je weet en belangstelling hebt voor wat er speelt en dat je graag onderdeel bent van die groep en niet alleen maar iets wilt verkopen. Dit kan boeiende dialogen opleveren, die jou op nog meer ideeen kunnen brengen!

Met deze 8 tips (zie ook het vorige blog) kun je aan de slag om korte, zinvolle video’s te maken! Mocht je er helemaal zin in hebben gekregen, maar heb je nog hulp nodig om echt aan de slag te gaan?

Kijk dan eens naar onze Smartphone Video Training.

Boost je online video's met de Smartphone Video Training

Een impressiefoto tijdens één van onze trainingen

Wat leer je allemaal tijdens deze training?

 • Scripting & Storyboarding
  Hoe vertaal je je verhaal naar pakkend beelden
 • De theorie over film-, licht- en geluidstechnieken
  Het direct praktisch toepassen van deze theorie en het leren schieten van mooie en filmsche shots
 • Supersnel en eenvoudig monteren op je smartphone of tablet
 • Publicatie op social media vanuit je smartphone

Wat levert de Smartphone Video Training je op?

 • Praktische vaardigheden: hoe maak je snel en eenvoudig een mooie video waarmee je professioneel voor de dag kunt komen?
 • Je bent over de VLOG drempel heen geholpen (als je die drempel hebt)
 • Inzicht in smart workflow en na de training ben je altijd “shooting ready”
 • Einde van de cursus dag presenteer jij aan je medecursisten je 1e zelfgemaakte video productie

Bekijk hier alle informatie over de training.

Over de schrijver
Over Anne Marie Hazenberg Anne Marie Hazenberg is een gepassioneerde foto- & videograaf en ondernemer. Altijd online en altijd aan het leren, want social media verandert immers continu. Anne Marie’s kennis leidde tot het oprichten van NewMediaBrains in 2006.Nadat ze sinds 1995 in de ICT sector aan de wieg van internet heeft gestaan. Zij heeft een fotografie trackrecord sinds 1986, een ICT trackrecord sinds 1995 en een TV (Hilversum) en Social Media trackrecord sinds 2006.Deze combinatie maakt dat zij alle benodigde disciplines op het hoogste niveau beheerst. De juiste ingrediënten voor de Smartphone Video & Linkedin Social Selling training die nodig zijn om de vaardigheden over te dragen.
Reactie plaatsen

Schrijf je in voor de wekelijkse vrijdag video vitamine

Elke week een gratis tip voor het maken van mooie video's met je smartphone
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we de tips naartoe sturen?
IK WIL DIE TIPS