6 tips voor online berichten

6 tips voor online berichten, als je even geen idee hebt…

Soms lijkt het alsof alles te veel organisatie vereist en je alleen iets snel wilt posten.  Ik begrijp je helemaal. Hieronder een paar snelle en makkelijke tips voor online berichten om te posten als je even geen idee hebt:

  • Kies een leuke nationale (feest)dag en post een foto van jouw team
  • Repost een oude post met een nieuwe titel en afbeelding op jouw pagina. Gebruik de hashtag #ICYMI (in case you missed it)
  • Lees de comments en vragen van jouw fans en beantwoord één ervan. …. Of heb je veel gestelde vragen? Behandel er één per keer.
  • Deel een 5-sterren review of leuke testimonial van een klant. Heb je deze ontvangen op LinkedIn? Deel het ook op Facebook!
  • Vraag jouw fans wat zij doen, hoe zij hun vakantie vieren en wat zij denken bij het laatste nieuws van jou. Draai de rollen om en laat jouw fans een post schrijven voor een dag.
  • Gebruik een contentkalender… Dan heb je altijd een handige voorraad waar je ‘houdbare content’ kunt bewaren en inplannen voor later. Template voor contentkalenders zijn in grote getalen te vinden via google. Er zit er vast wel 1 tussen die voor jou het beste past.

    Tips content voor Social Media

Social Media Strategie nodig?

Dure consultancy is niet nodig is om de beste Online Route te vinden. Deze interactieve Infographic helpt jou om zelf in 5 stappen de juiste keuzes maken en heb je grip op online strategie en je conversie wensen. NewMediaBrains geeft via deze Online Route Map de effectieve handvatten.

Sinds 2006 adviseren en coachen wij een diversiteit aan bedrijven en instellingen op het effectief en efficiënt opzetten van een passende social media strategie. Keuzes maken via social media is makkelijk, mits je de juiste route kent.

Kan je wel wat hulp gebruiken? Wij helpen je graag met je Social Media Strategie.

Over de schrijver
Over Anne Marie Hazenberg Anne Marie Hazenberg is een gepassioneerde foto- & videograaf en ondernemer. Altijd online en altijd aan het leren, want social media verandert immers continu. Anne Marie’s kennis leidde tot het oprichten van NewMediaBrains in 2006.Nadat ze sinds 1995 in de ICT sector aan de wieg van internet heeft gestaan. Zij heeft een fotografie trackrecord sinds 1986, een ICT trackrecord sinds 1995 en een TV (Hilversum) en Social Media trackrecord sinds 2006.Deze combinatie maakt dat zij alle benodigde disciplines op het hoogste niveau beheerst. De juiste ingrediënten voor de Smartphone Video & Linkedin Social Selling training die nodig zijn om de vaardigheden over te dragen.
Reactie plaatsen

Schrijf je in voor de wekelijkse vrijdag video vitamine

Elke week een gratis tip voor het maken van mooie video's met je smartphone
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we de tips naartoe sturen?
IK WIL DIE TIPS