Online strategie

In 5 stappen de juiste online strategie

Online routeplanner

Dure consultancy is niet nodig is om de beste Online Route te vinden.

Met deze interactieve Infographic van NewMediaBrains maak je in 5 stappen de juiste keuzes en organiseer je grip op JOUW online strategie.

Deze infographic geeft je handvatten hoe je in 5 stappen de juiste keuzes kunt maken in het huidige online landschap, zodat je grip krijgt op jouw online strategie.


Keuzes maken via social media is makkelijk, mits je de juiste route kent. Met deze online routeplanner ben je in 5 stappen goed onderweg.

Online Routeplanner
Referentie Chris Slappendel

Anne Marie is een kanjer op haar vakgebied. Met ongeëvenaarde passie en bevlogenheid wil zij het beste uit haar zelf halen en haar klanten profiteren daar maximaal van. Haar inzichten op social media zijn erg wenselijk en bovendien erg interessant voor veel bedrijven. Het mooie van Anne Marie is dat ze door zichzelf te zijn zo ontzettend veel voor anderen kan betekenen!

Chris Slappendel

Entrepreneur. TEDx speaker. Creative thinker. Tiger advocate. Committed and dedicated

De weg kwijt met Social Media?

Alles gaat via internet. Werken, betalen, LIVE interactie, bellen, ontspanning, educatie, film kijken, boodschappen doen, mensen ontmoeten, zaken doen en relaties starten en onderhouden.

ROI

Veel bedrijven zijn, zodra ze met social media beginnen, meteen de weg al kwijt. Ze verliezen tijd, geld en soms ook reputatie bij het kiezen van de verkeerde route. Vaak onbewust en geen idee hebben ván een route....


Omdat de kennis over de diversiteit van het online landschap ontbreekt is men zich niet bewust van de effecten van de genomen stappen. Er is veel mogelijk. Je ziet vaak bij organisaties “of ze doen niets of ze doen alles, maar zelden met een plan”. Hier schaduwt de grootste valkuil, het gebruik van sociale media is gratis dus we doen maar wat, aan de slag zonder plan. Tijd is uiteindelijk ook geld en verkeerde routes kan kapitalen kosten.

Social Media strategie

Wil jij ook meer online succes?

Stel zelf op het juiste moment, in de juiste volgorde, de juiste vragen. Neem kleine stapjes, en vraag je omgeving continue om feedback. Verwerk deze feedback vervolgens strategisch in de (online) communicatie en zorg voor samenhang tussen de verschillende communicatie stromen, platformen en tools. Dan is online succes een absoluut vervolg! 
50%
Download nu
E-book Online Routeplanner

Wat zeggen klanten over ons?

"Op een dagje tijd leer je je eigen video op een stabiele manier te filmen en te monteren. Ook als je helemaal geen ervaring hebt. De eerste video’s van de deelnemers waren bluffend. Een aanrader dus voor diegene die snel, op een professionele manier maar zonder grote investeringen leuke korte filmpjes willen maken."

Referentie Brigitte Grandjean
Brigitte Grandjean
Communication bij Allianz Benelux

"Ik leerde in de video workshop met mijn mobiele telefoon projectgericht en met creativiteit een strakke video te produceren en publiceren. En dat in één dag! Het was een uitstekend verzorgde workshop op een inspirerende plek."
Referentie Diana Bloemendaal
Diana Bloemendaal
Freelance fotograaf bij Imadia Fotografie

"Anne Marie heeft heel veel kennis over hoe je een ‘boodschap’ in beeld en geluid over kunt brengen. Bovendien kan zij deze kennis op aantrekkelijke wijze aan de cursisten overbrengen, mede aan de hand van aansprekende voorbeelden (filmpjes). Tijdens de training ga je als cursist direct aan de slag, wat erg leerzaam én bovendien leuk is."

Referentie Ceciel van der Biezen - Verkleij
Ceciel van der Biezen – Verkleij
Stafadviseur bij OnderwijsAdvies

Social Media Strategie nodig?

Online aanbod a € 345 voor een duwtje in de rug zodat je gelijk de wind in de goede zeilen hebt.

Wat krijg je voor € 345 excl. BTW?

  • De Online route map – in 5 stappen naar online succes + toelichting op maat!

  • Een handig Online Conversie Schema

  • Social Media Guidelines toegepast op jouw organisatie 

  • Template Content Kalender & Online Ecosysteem 

  • 1 uur consult Met Anne Marie Hazenberg (via conference call, skype, zoom)

  • Een draft format in word doc voor het efficiënt opzetten van je plan

  • 1x review ronde waarbij je plan door ons voorzien wordt van comments en advies.


Focus online succes

Waarom is onze focus 100% gericht op jouw online succes?

Iedereen zou onbeperkt moeten kunnen leren van de beste mensen uit het vak Online Media. Praktisch en doeltreffend kennis overdracht door een onafhankelijk bron. Sharing = caring, bespaar veel tijd en laat je leiden om de valkuilen heen. 


Dat is het ultieme doel van NewMediaBrains, sinds 2006 een gevestigde naam, die staat voor kwaliteit, efficiëntie en resultaatgericht. Om van jou en jouw organisatie een online ster te maken. Lees op de pagina Over Ons meer over oprichter en trainer Anne Marie Hazenberg.


Binnen de wereld van online heeft NewMediaBrains de focus gelegd op Social Selling met Linkedin (haal alles uit je gratis accounts) en Videomarketing, leer filmen met je smartphone. Maak in een handomdraai nette video’s voor de verschillende social media kanalen. Elk kanaal heeft zo weer zijn eigen specifieke kenmerken en technieken. Doordat wij zijn meegegroeid vanaf allereerste het begin van social media, zijn er weinig geheimen en delen wij onze kennis graag met jou!


Inzicht & kennis leiden dan tot efficiënt doen.