Video Training Smartphone

Gratis checklist om video's te maken met je smartphone

Ben jij er klaar voor om...

  • Meer zelfvertrouwen te krijgen bij het opnemen van video's?
  • Hoe je in enkele eenvoudige stappen professionele video's kan opnemen?
  • Hoe je beeld & geluid gebruikt in je video en dit professioneel monteert?
  • De skills te leren hoe jij snel en eenvoudig een knappe video maakt?

    Download dan nu de gratis checklist met 12 praktische tools om direct te starten.

Download hier onze gratis Guidelines
 Optimaal grip op jouw online succes

Social Media Guidelines bundel

Met de social media guidelines ben jij slechts enkele stappen verwijderd van jouw social media strategie. Per kanaal zie je welke stappen je moet nemen om het een succes te maken. 

Deze overzichtelijke guidelines geven jou inzicht over welke do's en don'ts nou belangrijk zijn op social media. Handig om (beginners)fouten op je online kanalen te voorkomen. Tevens geven ze een helder overzicht op 1 A4 om te delen met medewerkers binnen het bedrijf. Zo kan je goede afspraken maken binnen elke organisatie. 

Social Media Guidelines

Social media guidelines

Download 

LinkedIn

guidelines


Download 

YouTube
guidelines

Download

Facebook
guidelines

Download 

Instagram

guidelines


Download 

Twitter

guidelines


Download

Online Routeplanner

Deze infographic geeft je handvatten hoe je in 5 stappen de juiste keuzes kunt maken in het huidige online landschap, zodat je effectief en efficiënt de beste route uitstippelt. 

Dit instrument is toe te passen op een enkele campagne tot aan de kapstok voor je hele organisatie 

 

Keuzes maken via social media is makkelijk, mits je de juiste route kent. Met deze online  routeplanner ben je in 5 stappen goed onderweg, en verkrijg je een helder overzicht over de kanalen, ROI, bijbehorende werklast en conversiekansen.

 

Ingewikkeld? Zeker niet. Pak je kans en ga aan de slag!

Online Routeplanner

Social media: conversie schema

Met het toepassen van dit instrument ontdek je hoe je jouw online conversie naar je website of social media kanalen het beste kunt sturen. Ook geeft het belangrijke handvatten tijdens analyse van je online route en heldere inzichten waar je nog kan optimaliseren.

Social media: Conversie Schema

Online Eco Systeem

In dit schema laten we je het Online Eco Systeem zien. Alles is met elkaar verbonden en dus belangrijk om rekening mee te houden wanneer je begint met social media. Wij maken het makkelijk voor je: download het schema via de knop hieronder.

Online Eco Systeem

Online 

Routeplanner


Download 

Online 

Conversie schema


Download 

Online

Eco Systeem


Download 
Online Succes Smartphone Video Training

Waarom is onze focus 100% gericht op
jouw online succes?

Iedereen zou onbeperkt moeten kunnen leren van de beste mensen uit het vak Online Media. Praktisch en doeltreffend kennis overdracht door een onafhankelijk bron. Sharing = caring, bespaar veel tijd en laat je leiden om de valkuilen heen. 


Dat is het ultieme doel van NewMediaBrains, sinds 2006 een gevestigde naam, die staat voor kwaliteit, efficiëntie en resultaatgericht. Om van jou en jouw organisatie een online ster te maken. Lees op de pagina Over Ons meer over oprichter en trainer Anne Marie Hazenberg.


Binnen de wereld van online heeft NewMediaBrains de focus gelegd op Social Selling met Linkedin (haal alles uit je gratis accounts) en Videomarketing, leer filmen met je smartphone.


Maak in een handomdraai nette video’s voor de verschillende social media kanalen. Elk kanaal heeft zo weer zijn eigen specifieke kenmerken en technieken. Doordat wij zijn meegegroeid vanaf allereerste het begin van social media zijn er weinig geheimen en delen wij onze kennis graag met jou! 

 Inzicht & kennis leiden dan tot efficiënt doen.